Kære alle foreninger

Først en stor tak for alle tilbagemeldinger om ønske om deltagelse i 2016. Det gør klart arbejdet nemmere og vi kan komme hurtigere ud over stepperne ifht. til at få planlagt afviklingen for 2016.

 

Hvad skal der ske det næste stykke tid

  • Vi er rigtig godt med på hele bemandingen i alle byerne dog med undtagelse af Aarhus og Odense
  • I februar og marts udsendes der kontrakter til jer alle. Vi bestræber os på at i får de samme opgaver som i 2015, for at sikre en vis tryghed i jeres bagland. Til dem der er helt nye kan i forvente boder.
  • I april kommer vi rundt i byerne hvor vi afholder vores informationsmøder. Det er valgfrit om man ønsker at deltage men til nye foreninger er det en god ide. Datoerne er ikke fastlagt endnu
  • I maj-juli vil vi løbende have kontakt ifht. hvordan jeres bemanding situation ser ud og om vi evt. skal ind og løft i folk for at komme i mål.
  • Vi offentliggøre de første kunstner fra marts mdr. og i vil få alle nyhederne ca. 30 min før den officielle udmelding.
  • I juli mdr. vil alle modtage pakker med tøj, keyhangers, information mm til selve dagen. Alt information får i også på mail så i kan sende det rundt til dem der skal med.

 

Hvad sker der af ændringer for 2016

  • Afviklingen i 2016 vil bestå af Malte, som var med i 2015. En endnu  ukendt samt undertegne dog kun i Jylland. Herudover vil Katrine Krog være på i de store byer (Aarhus, Odense, Næstved og Valby og Sanne Rasmussen i Odense, Næstved og Valby. Både Katrine og Sanne har været med i mange år omkring lokalforeninger, dog havde Sanne en pause de sidste 2 år. Men i er i gode hænder J
  • Vi vil i år fjerne valgmuligheden af udbetaling så det kun kan ske via faktura. Fakturaen skal blot laves i et word dokument med klubbens oplysninger, beløb vi skylder og hvor det skal betales til. Det vil sige at i 2016 kan man ikke få overførsel.

 

Så vil jeg blot ønske jer en god jul og godt nytår. Jeg trækker stikket på fredag og går på ferie frem til den 4 januar og vil ikke tjekke mails i denne periode. Så er der spørgsmål så ring eller skriv inden på fredag

 

 

Med venlig hilsen /

With kind regards

 

Christina Pries Nederskov

Udvikler, web community og kommunikation