Hejsa
Endnu mere nyt fra Kommunen.
Så er der nogle som har lyst og tid så værsågod til meld jer selv.
Bowling hilsen
Claus
———- Videresendte meddelelser ———-
Fra: <foreningsadministration@randers.dk>
Dato: 12. oktober 2016 kl. 08.33
Emne: Se hvordan andre arbejder med frivillige og husk tilmelding til gratis temamøde den 25. oktober om netop flere frivillige i din forening
Til: 3003bowling@gmail.com

I DBU Jyllands efterårsblad er der flere gode artikler om, hvordan andre foreninger håndterer organisering af frivillige. Blandt andet kan I læse om, hvordan Langå IK har fået etableret et godt frivilligkorps.
Find bladet her: https://flipflashpages.uniflip.com/3/46580/373293/pub/html5.html#page/1TEMAMØDE om koordinering af frivillige 25. okt. 2016 kl. 17-20:
På dette temamøde vil du blive inspireret til, hvordan du skaber plads til flere og andre typer af frivillige, få redskaber til at komme fra tanke til handling i din rekruttering, og få redskaber til at sikre fastholdelsen af nye og gamle frivillige.Indhold:
1. Bliv klar på, hvordan du skaber plads til flere og andre af frivillige, når du hører, hvad der kendetegner de nye typer af frivillige.
2. Kom fra tanke til handling i din rekruttering, når du får redskaber til at se, hvem du skal bruge og hvordan du får fat i dem
3. Få sikret fastholdelsen af nye og gamle frivillige, når du bliver skarp på, hvordan du motiverer frivillige både igennem strukturer og 1:1

Formål:
Ved at deltage får du viden, der gør dig dygtigere i forhold til at skaffe flere og bedre frivillige. “Bedre” i den forstand, at DU bliver en bedre frivilligleder og du bliver bedre til at se de frivilliges potentialer og motivation.

Oplægsholder:
Vi har inviteret Julia Hunt fra Ingerfair, der er Danmarks største virksomhed, der udelukkende er specialiseret i den frivillige verden.

Målgruppe:
Temamødet er for alle aktive i Randers Kommunes land- og bysamfund herunder alle typer foreninger folkeoplysende eller sociale samt forsamlingshuse.

Tidspunkt: Tirsdag d. 25. oktober kl. 17-20.

Pris: Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning, skal du tilmelde dig.

Sted: Se tilmeldingsmodul.

Online-tilmelding:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdX3pg396qhwq3dSjv4Gw92sST1uwTVVSQDg1wBVGrDqHlsQ/viewform

Venlig hilsen

Birgitte Strøbeck
Fritidskonsulent i kultur og fritid
Randers Kommune

Dette er udsendt via maillisten Ledelse og organisering af foreningen